• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,257
Kad se sad nisam šlogiro, nikad neću.
Njemu se ni ne isplati ustajat iz groba.

Laki, jesi ikad pucao u nešto?
Jesam, u vazduh!
Pa jesi pogodio vazduh? 🤣🤣🤣🤣🤣
Evo par rečenica koje se sam sjetil iz filma 😅

ŽeljkoKa

Iskusan lik
Tu od
18 Stu 2020
Poruka
569
Molim ako ima koji forumaš sa područja Beograda koji je voljan pomoći da mi se javi na PP...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Da je barem jaram od šinja, ne velim da ni ovakav pigani ne valja ali ako se pretjera sa teretom za čas ode u vječna lovišta.

Kaj se mlijeka tiče nije pitko, pitanje je od kud je voda došla.

Ako ga spojiš direkt na lajtung i ako ispod priključka nema miš ventila bilo bi ga poželjno ugraditi ;)

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,922
Onoliko koliko će kod mene dizati jaram je zadovoljavajući.
A ventil ću jednog dana ugraditi.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Jasno, čim si ti napisal kolko može i kolko je tvoj nekad mogel.... znam da si u toku i da znaš usporedbu ;)

JOHABI

Aktivni član
Tu od
14 Velj 2011
Poruka
397
Kestene, brali smo kestene.
Ja sam pala na rit i bila sva blatna, a muž je pao, hmmmm, kotrljao se od pol brijega do dna i kako se sada čini, ujutro bu išel doktorici i najvjerojatnije u gips, zadnje donje prednje rebro.,
Ali kesteni su fini.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh