drazenhonda
Iskusan lik
- Tu od
- 1 Stu 2010
- Poruka
- 2,732
Sjećam se. Sijekao i slagao, pa onda kad se preore njiva preslagivanje na preorano da se može preorati do kraja. Radilo se to do negdje 95 , 96-te......
Jedan od težih poslova......
Sjećam se. Sijekao i slagao, pa onda kad se preore njiva preslagivanje na preorano da se može preorati do kraja. Radilo se to do negdje 95 , 96-te......
To su nam bili vigvami kad smo se igrali indijanca i kauboja😃
Zna se čemu ražanj služiOvo sam našel u arhivi fotki. Listopad 2019.. U zadnje vrijeme, prava rijetkost za vidjeti. Nekad se prvo, ovak u rastavama, posušila, a onda slagala oko ražnja. Složenu oko ražnja smo zvali kopić.
Pri meni je doma. U ispravnom i radnom stanju. Jedino mu fali pogon🐎
Kosicomsrpom
I pri meni...čk i obarjač plug ("kultivator) za kukuruzu.Pri meni je doma. U ispravnom i radnom stanju. Jedino mu fali pogon🐎
Upravo tak, srp ili kosica.Kosicom
Ja sam kupil negde nekad na otpadu i plug napasal pa ga sad freza vleče.Pri meni je doma. U ispravnom i radnom stanju. Jedino mu fali pogon
A jel još uvijek postoji mlin kod tebe na Kosovom bregu? Ak se ne varam ti si iz KžJa sam kupil negde nekad na otpadu i plug napasal pa ga sad freza vleče.
A tak sam i do ogrtača došel
Nisam čul za njegaA jel još uvijek postoji mlin kod tebe na Kosovom bregu? Ak se ne varam ti si iz Kž