• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Stari Zetori u Engleskoj

ceki

Član
Tu od
18 Ruj 2009
Poruka
365
u makedonskim i BiH oglasima ima gomila oglasa IMT traktora kojih se slovenci rješavaju ... mali poljoprivrednici popropadali, veliki sve veći i imaju za besan traktor ... di će radit ovi što su propali ... kad industrije nema ... ako će bit po jedan gazda u selu doće do sranja kad tad i opet će djelit udarničke značke jer traktora ko sad konja neće biti

dejan.d

Aktivni član
Tu od
28 Pro 2011
Poruka
944
u makedonskim i BiH oglasima ima gomila oglasa IMT traktora kojih se slovenci rješavaju ... mali poljoprivrednici popropadali, veliki sve veći i imaju za besan traktor ... di će radit ovi što su propali ... kad industrije nema ... ako će bit po jedan gazda u selu doće do sranja kad tad i opet će djelit udarničke značke jer traktora ko sad konja neće biti

:(giggle):

Kod nas preuzimaju nove gazde i kupuju se novi (jd,mf)ili rabljeni (fendt, mf...)iz njemačne holandije...a tamo isto novi gazde novi traktori i nešto jim pomaže država da se mjenja vozni park.
Imt jim nije rentabilan kaj previše troši, ja ga imam tako malo na uspomene na stare čase...:(giggle):
Ono kaj ste pisali da kupuji poljaci i tamo okolo ursuse i zetore, to je kod nas praksa več 10 gd.

ceki

Član
Tu od
18 Ruj 2009
Poruka
365
ma ja to tako malo lupetam :)

prije ovih sranja u ukraini sam gledao neki njihov oglasnik vladimirci su bili preko 5000$

pa reko ostaćemo bez traktora ako navale stranci haha :)

... na njuškalu u rubrici traktori preko 3000 oglasa

Najnoviji postovi

Na vrh