• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Štelanje kvačila na c335

MladenH83

Novi član
Tu od
19 Kol 2024
Poruka
6
Pozdrav svima, evo malo radim remont dok mi akumulatorne stigne (štelanje ventila, prepravci oko struje itd.) i kuplung bi trebao malo "zategnut". U uputstvu piše da prazan hod papučice mora biti 45mm, ali ne mogu shvatiti kako se štela taj hod. Otvorio sam onu rebrastu pločicu sa desne strane zamošnjaka ali mi nije puno pomoglo. Ima li netko kakve slike ili upute kako se štela?

Hvala

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,894
Kak ti odvaja kuplung, prvi i drugi stepen?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,894
Pa u smislu da kad stisneš pedalu možeš traktor staviti u brzinu i kad stisneš do kraja možeš uključiti kardan.

MladenH83

Novi član
Tu od
19 Kol 2024
Poruka
6
Pa u smislu da kad stisneš pedalu možeš traktor staviti u brzinu i kad stisneš do kraja možeš uključiti kardan.
Ma sve pet oko toga, nikad ne krci i lijepo odvaja, samo mi dosta nisko hvata.

Najnoviji postovi

Na vrh