• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Stihl MS 170 ili Husqvarna 135?

zeks

Novi član
Tu od
20 Sij 2015
Poruka
7
Pozdrav! Planiram kupiti neku od ovih "zizica" za piljenje sitnih grana. Imam Husqvarnu 365 i mogu reč da sam prezadovoljan s njom.Kaj bi mi preporučili???

putnicara

Član
Tu od
27 Velj 2013
Poruka
290
stihl više nije što je bio,bolje huskvarna.ako baš budeš uzimao stihl,daj još 300 kn i uzmi MS 180,nećeš pogriješiti.te motorke su baš za to što si naveo,sjeckanje granja i srezivanje građe.

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,846
Ja radim sa kombinacijom 365 i 137, mislim da je 135 naslijedio 137-micu. Mala je stara 8 god. i nikad ni najmanjeg kvara na njoj. Godišnje odrade oko 30 metara drva, ove godine će bit i 40 metara. U svakom slučaju moja preporuka je 135.

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Pre dve godine sam i ja kupio 135 i nije mi žao.Lagana,mala a kad se ugrije zuji ko mutava i potrošnja sasvim mala.Za rušenje baš i nije ali za obradu srušenog je super.Deblje rušim sa starom Homelitkom a one oko 30cm sa malom.

hrvoje01

Aktivni član
Tu od
7 Pro 2010
Poruka
1,362
Pa bilo bi čudo kad bi se nešta pokvarilo a njih dvije naprave godišnje 30m drva zajedno.:icon_eyes:

Najnoviji postovi

Na vrh