• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

stipan

stipanandric

Novi član
Tu od
25 Velj 2016
Poruka
0
pozdrav zovem se stipan. ja sam iz tomislavgrada. imam 19 godina. bavimo se poljoprivredom vec nekih 5 godina. krenuvsi iz hobija dns imamo objekat 37x30 napravljen iskljucivo za muzne krave na slobodnom vezu. kapacitet objekta jest 56 muzni krava i tu su jos s boksa 7x7 za ostalo. u skopu jest i sjenik i stan od 100 kvadrata. trenutno imamo 14 muznih i 4 junadi. i ljubitelj sam pasa posebno srednjoayijskih ovcara. trenutno imam 6. imam dosta mehanizacije zetor 7745 s utovarivacem zetor 5011. presa claas roolant 46 silage i jos puno toga da ne nabrajam

tatkodvd

Dobro znana faca
Premium
Tu od
2 Pro 2011
Poruka
1,259
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Dobro nam došao stipanandric.

p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.

Najnoviji postovi

Na vrh