• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Stjepanovic1988

Tu od
23 Pro 2014
Poruka
317
Pozdrav. Zovem se Stojan Stjepanovic, zivim u Teslicu. Zavrsio sam poljoprivredni fakultet, pa zbog nemogucnosti zaposlenja, a i zelje da nesto u zivotu postignem na privatnom planu, zapoceo sam da pcelarim i da se bavim plastenickom proizvodnjom (oba uzgoja su organskog tipa).
 

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
3,041
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Dobro nam došao Stjepanovic1988.


p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.
 

hotela

  
Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,262
Dobro nam doso te sretno ti u zivotnoj borbi,ni drugima nije lako al ak covjek iskreno zamoli boga i zivi ko covjek ,netko nas prati na nasem putu i onako sa strane u teskim trenucima je uvijek tu.Sretan ti i blagoslovljen B:icon_e_wink:eek:zic.
 
Tu od
23 Pro 2014
Poruka
317
@mario
Hvala Mario..

@hotela
Hvala puno. Jako lijepo sto tako razmisljate.. Dace Bog..

I vama sve najbolje..
 
Na vrh