• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Što se sve može pravdati??

mzilja18

Član
Tu od
27 Velj 2010
Poruka
440
Lidija, može se upisati samo sa imenom,znaći ne mora biti opg na ugovoru,samo mi nije jasno zašto ti je knjigovođa rekla da nikako ne piše OPG

L

lidija

Guest
Lidija, može se upisati samo sa imenom,znaći ne mora biti opg na ugovoru,samo mi nije jasno zašto ti je knjigovođa rekla da nikako ne piše OPG

Njezin odgovor je da će u slučaju izlaska iz sustava PDVa morati platiti PDV na taj traktor. nije mi jasno zašto jer on nema povrata PDVa kod kupnje jer čovjek od kojeg je kupio nije u sustavu PDVa. Hoće on moći normalno amortizirat taj traktor?

Na vrh