Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
Isto je i kod mene,prosle nedelje sam spremio i od tada stalno pada kisa a u sredu je i sneg provejavao.Kazu da ce ove nedelje biti toplije pa cu onda posejati.
Kakvo je stanje u Derventi sa vremenom ? Kod nas hladno pravo za ovo doba godine. Valjda ne zakasnim sa sijanjem kukuruza, sudanska moze i polovinom maja
Haze,, iz nekog mog iskustva,, mi smo u blizini,, trebalo bi biti bolje, al tare ga, puno vlage ima,, a sudanac to nevole,, ja sam ga prestao sijati,, jer imam okolnih trava, koje kosim a ništa neulažem,, a u sudanca ima ulaganja,
Ja sam procitao ovde na forumu da se nesme kositi ispod 50cm jer kao nije preporucljivo hraniti sa njom jer ima nesto u sebi,neznam ni ja sta je tacno problem kada se kosi manja.
Ali ja sam moju pre par dana pokosio negde je mozda bila i veca od 50cm a negde i manja ali ostavicu je da se malo osusi pa cu je onda davati.
Pozdrav,
Od kud nabavljate sjeme ? Da li se može naručiti ? Zadnji put sam naručio prije nekih 2 godine, ali on više nema sudanske.
Trebao bih nekih 30-40 kg.