• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

STOL ZA ULJANU REPICU

S

Simon1980

Guest
zapravo sve skupa izgleda vrlo jednostavno al znam kako je kad se staviš u taj rad. A kad stvar funkcionira sve se zaboravi.

PS:kako može da se debatira o boji..kad je u pitanju Claas zna se več koja če boja bit :lol: donji dio zelen a vertikalno željezo u kombinaciji zeleno/bjelo 8)

A zanima me kako češ sredit pogon na tu kosu?

V

valtra_8550

Guest
istina..sad to super izgleda...al dok radis..tj nisam ja radio..moj tata je..al napatio se...glavni problem je sve to ustimati..pogodit kut...i takve stvari..pa dok varis..pa malo pobjegne.pa rezi..pas vari..pa motaj.i tak u krug..i dobijes..stol za repicu :D

mislis pogon na glavnu kosu ili bocne?

V

valtra_8550

Guest
ovako...

pogon kose za psenicu smo premjestili na stol za repicu...i samo produzili osovinu od "ciganke"..

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
fliegl kaže:
AK SI TI TO NAPRAVIO SVAKA TI CAST IAKO NE VJERUJEM
Zašto bi bio "nevjerni" toma :?:

T

tomonh

Guest
Znam da nije tema al trebam savjet.Koliko otvarate sita za uljanu repicu gornja i doljnja.hvala

josip123

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2009
Poruka
1,334
tomonh kaže:
Znam da nije tema al trebam savjet.Koliko otvarate sita za uljanu repicu gornja i doljnja.hvala
petersonova sita na new hollandu otvaramo tako da donje sito otvorimo samo za jednu crticu a gornje za dvije više.

T

tomonh

Guest
jOSIP 123 HVALA. JEL SU MI SERVISERI REKLI DA TREBA ZATVORIT DO KRAJA.U KNJIZI PIŠE U MILIMETRIMA DOLJNJE 3-3.5,A GORNJE 8.

S

Simon1980

Guest
nisi ni rekao za koji kombanj se radi..ja na claasu zatvorim spodnja dokraja.

V

valtra_8550

Guest
fliegl kaže:
AK SI TI TO NAPRAVIO SVAKA TI CAST IAKO NE VJERUJEM

istina..nisam ja pravio...moj tata je..ali sam ja sudjelovao...i na kraju slagao struju...to mi ide :lol:

to ti je isto da ja sad kazem..jel prodajes ti kombajn...il ga prodaje tvoj tata..stric,djed il baka? jel ne? ;)

V

valtra_8550

Guest
e sad...onda si trebao napomenuti na koga mislis...a ne ispod mog stola napises da to nisam ja radio..neznam.
no,ja sam ti vratio :blackeye

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
e decki moji,za takve stvari postoji gumb citiraj na svakom postu ;)
tako da se zna na koga se odnosi post,ako ne pises odmah iza njega. ili se moze i bez citiranja,ali onda se obicno napise nick onoga kome odgovaras. npr @fliegl i @valtra i tako..

a sto se tice onog stola prije,njegovih slika iz izrade ima koliko hoces,tako da..

Najnoviji postovi

Na vrh