• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Štore 502

Kocka

Novi član
Tu od
18 Ožu 2025
Poruka
2
Pozdrav. Ovih dana trazim traktore pa sam naletio na Štore 502. U nasem selu ga trenutno koliko znam nema. Zanima me vase misljenje, kakav je to traktor i isplatili ga se uzimat? Negdje sam procitao da ima problem paljenja zimi, jel to istina? Samo da napomenem ne treba mi za nikakve velike poslove. Okreni sijeno, dovezi, odvezi i to je to uglavnom.

Prilozi

• IMG_7769.jpeg
    IMG_7769.jpeg
    45.7 KB · Pregleda: 8

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,607
Isplati se ako nije cijena prevelika, ako radi grijač i motor nije totalno smeće nema razloga da ne pali. Radio sam sa njim ali sa 504 , i nije mi nikad ta kabina sjela, ubiješ se dok uđeš u nju. Kum ga je imao i imao je sati bog zna koliko i radio je dobro, ima ga još jedan susjed i radi još uvijek sa njim.

Kocka

Novi član
Tu od
18 Ožu 2025
Poruka
2
Ja sam 100kg i 190cm valjda se necu napatit misa mu🤷‍♂️😂. Zato su stari i buraz ko igle njima ce valjda pasat

Posljednje uređivanje od moderatora:

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,607
I ja sam takav i provucem se u svog univerzala, ako se može moj tast sa 180 kg u 539 s kabinom zavući onda mozemo svi

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,315
A kako ga onda vadite van? Mene više izmuči ulaženje i izlaženje u IMT 539 sa kabinom nego posel kojeg delam.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,607
Bori se čovjek i radi, nije mu lako ali što ja tu mogu,pomognem koliko stignem. Nema za veći pa radi s tim što ima ko i većina ljudi.

Na vrh