• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tanja

tanja

Novi član
Tu od
3 Velj 2012
Poruka
22
Postovani forumasi, evo da se pridruzim Vasoj zajednici. Prvenstveno zelim puno uspjeha svakom u uzgoju i odgoju bilo cega, a posebno kozarima!
Da se ukratko predstavim. Nakon 20 godina zivota u nasoj metropoli odlucili smo muz, ja i nasih troje djece otici na selo, ali manje urbano selo. I pronasli smo to u sisacko-moslavacoj zupaniji, Tako da smo sada evo treca godina tu u okolici Siska. Prvobitno smo se bavili ovcama, ali moja potajna zelja bile su koze i evo konacno dosla ja do svoje tihe patnje. Moram priznati jedne ali vrijedne! Prije dva mjeseca prodali ovce i potom kupili moju ljubimicu, bredju mjesanku alpinu i ?. Priej cetiri dana donijela je na svijet dva mala preslatka jarica, musko i zensko. I necu stati na tome. Puno sam citala Vas forum i puno toga korisnog saznala. Nadam se da ce te mi i udjeliti koji dobar savjet ako mi zatreba.
 

vimi

Aktivni član
Tu od
9 Stu 2008
Poruka
532
puno pozdrava i dobrodošla
buduća kolegice !!!!!!!!
ma več si kolegica jer i jedna koza je vrjedna , puno nas je krenulo sa jednom dvije koze
 

Najnoviji postovi

Na vrh