• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tko koristi Tapatalk

Zagi82

Član
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
508

Papcina

Član
Tu od
31 Sij 2011
Poruka
373
pitanje... jel uopce moguce koristiti tapatalk s ovim forumom ili moram imati iskljucivo onaj forum runner?
pokusavam preko tapatalka pronaci ovaj forum al mi ga uopce ne pronalazi... a drugu aplikaciju ne zelim koristiti...

thx
 

Philby

Član
Tu od
21 Tra 2014
Poruka
530
Ne znam je li to do nekog podešavanja na forumu ili samog tapatalka, ali u aplikaciji nema opcije zahvali se. Na drugim forumima čim kliknem poruku pojave se opcije citiraj, prijavi poruku i zahvali se (isto koriste vBulletin).
Nije nešto bez čega nemože da se živi, ali eto ako se može srediti uključivanjem neke opcije ili drugom manjom intervencijom bilo bi zgodno. :)
 

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
16 Tra 2007
Poruka
1,921
Možda koriste noviju verziju vbulletina s kojom tapatalk ima tu opciju. S našom verzijom to ne radi niti ima takve opcije.
 

vargas

Aktivni član
Tu od
15 Kol 2012
Poruka
523
Kako se otvaraju te vaše sličice od topatalka na normalnom kompjutoru? Ja ne mogu vidjeti ni jednu sliku od npr. Oficira, Zokija Ticića, i onda se osječam onak, znate , kak bedak, tema ide dalje, komentari se nižu, a ja ne znam o čemu je riječ.
 

Najnoviji postovi

Na vrh