• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tomo Vinković za hobiste i vikendaše?

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Po meni možeš uzet ovaj malčer

I jednu od ove dve, imaš na izbor 85 ili 95 u svakom slučaju su bolje od original freze a nabavna cijena im je ista

Pozitron

Član
Tu od
20 Lip 2011
Poruka
154
Po meni možeš uzet ovaj malčer

I jednu od ove dve, imaš na izbor 85 ili 95 u svakom slučaju su bolje od original freze a nabavna cijena im je ista

hvala na odg.
Sve 5 iako bih volio da mi prikljucak pokriva trag traktora, posebno kod freze .. znaci da bude minimalno 100tka , ali ako ne ide ne ide... :)

thx !

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Ne ide jer ni original nije radila kako treba sta se tiče traga imao sam 522 pa znam, ali to nije problem jer nategnes na jednu stranu i pokriva jedan trak i radiš u krug, ti priključci su ti moja preporuka cijena je okej širina taman, jedna od najjeftinijih opcija, a opet nije škart

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
Serija 300 ima hidrauličnu pumpu integriranu u spremniku ulja!
Serija 400 ima hidrauličnu "samostalnu" pumpu sa vanjske lijeve strane

Imali su (300) još jednu "mudrost". Ako si htio 4x4 onda uz uključivanje kardana za zadnji pogon, trebalo je sinhronizirati brzine u zadnjoj getribi - lijeva ručica ispod sica, ali to je ubrzo izbačeno!

mal ispravak oko serija 3xx su komunalne verzije traktora serije 400

pump ulja integriran u rezervar su na prvim serija 418.

serije sa isključivanje zadnjeg pogona su PE 15 i PE 18,
sa jednim kardnom u srednjišnjem zglobu.

traktori verzije 3xx su upravilu imale seriski:
- prednju hidruliku
- prednji kardan
- baln gume,
a novijeg datuma i kabinu traktora...

evo primjer jednog:

17768957.jpg

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
citat:
traktori verzije 3xx su upravilu imale seriski:
- prednju hidruliku
- prednji kardan
- baln gume,
a novijeg datuma i kabinu traktora...

Sve ovo što si naveo je dodatna oprema i ne odnosi se na neki model, može se ugraditi na bilo koji model! A da bi ugradio balonke trebaš i duplo produženje osovina.
U Prometnoj knjižici traktora mi piše da je to .....model: komunalni.
Upravo na to pripasivam frezu za snijeg (prije bio roto malčer), model:KOVA iz Finske, koja original ide na Husqi traktorčić.

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
u 300 je bila to tvornička oprema, ne dodatna i tako je bio homologiran sa tim balon gumama ( 15,3") u prometnoj..

Na vrh