• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

"TOMO VINKOVIĆ"

  • Temu pokrenuo TOMO VINKOVIĆ
  • Datum prvog posta
T

TOMO VINKOVIĆ

Guest
DA SE PREDSTAVIM-JA SE ZOVEM MARKO MUCIĆ,ŽIVIM U SPLITU A SLOBODNIM DANIMA SAM U ZAGVOZDU(MISTO ISPOD IMOTSKOG-PODNOŽJE PLANINE BIOKOVO),1990.GODIŠTE SAM,JAKO VOLIM POLJOPRIVREDU-POGOTOVO POLJOPRIVREDNU MEHANIZACIJU.
OD STROJEVA IMAN-TRKTOR TOMU VINKOVIĆA TV-420(ZA NJEGA IMAN ORIGINALNU PRIKOLICU SA KIPER INSTALACIJOM I SA HIDRAULIČNIM KOČENJEM-NOSIVOSTI 1.5t,DVOBRAZNI PLUG),JOŠ IMAM FREZU BENNASI(12ks-1996.g.)I KOSILICU(SLIČI NA FREZU,2004.g.),I DVI MOTORNE PILE "STIHL"(048AV,015L).


POZDRAV(oprostite šta sam pisao velikim slovima-uvik zaboravin jer na ostalim forumima pišem velikim,odsad ću pisati malim slovima.)


"TOMO VINKOVIĆ"
 

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,804
dobrodošao, nadam se da će ti forum nešto koristiti baš kao i meni!!!
 
T

TOMO VINKOVIĆ

Guest
Hvala svima na dobrodošlici,ja mislim da oće-zakon ste


pozdrav


"TOMO VINKOVIĆ"
 
G

GROF

Guest
... MARKO., DRAGO MI JE DA SI NA OVOME, NAJBOLJEM POLJOPRIVREDNOME FORUMU., ŽELIM TI NAKON DUŽEG VREMENA., ALI OD SVEG SRCA; DOBRO-DOŠLICU., I ČA REĆ?, ČITAMO SE!!!
 
T

TOMO VINKOVIĆ

Guest
fala GROFE-tako je-ČITAMO SE...


POZDRAV



"TOMO VINKOVIĆ"
 
G

GROF

Guest
...tome /MARKO/., AJDE MOLIM TE kada ti već stavljaš jako dobro te slikice o tomica na ovaj i onaj forum., daj molim te., stavi i ku moju slikicu, tj. od moga tomice., more nove, a more i stare., preberi po svojoj želji.-

FALA TI DONEBA ! i javi se., očekujem slikice još do uskrsa.- SRETAN USKRS TEBI I TVOJOJ PREDIVNOJ OBITELJI !!!
 
T

TOMO VINKOVIĆ

Guest
Evo grofe stavio sam slike od tvoga tome na forum(šta si tražio to si i dobio),POZDRAV.
 
G

GROF

Guest
...tome., ča god od oni traktorićev metneš, neš pogrešit, ma neka ljudi gljedadu!
 
G

GROF

Guest
...TOME SRETAN TI RODJENDAN!!!., NEKA TI BOG DA ZDRAVLJA,SRIĆE,MUDROSTI,PAMETI,SEKSA,NOVACA,...,LJUBAVI U STAROSTI!...BUDI DOBAR., A UJEDNO TI ŽELIM DA KUPIŠ NOVOGA TOMU OVE GODINE., TRAKTORA TOMU!!!
 
P

petrinjac

Guest
pozdrav svima, novi sam ovdje i imam jedno pitanje, nedavno sam kupio TV PE18 '74 godište, od priključaka imam samo plug, zanima me da li mi je bolje kupiti orginal frezu za njega ili mjenjati zadnju podiznu ruku hidraulike pošto trebam i malčer pa ne znam ima li original za njega,??? pozdrav
 
T

TOMO VINKOVIĆ

Guest
dobrodošao na forum!!!! ;)

je li kod tebe ovako:



neznam na šta točno misliš!!
ja mislim da se na tvoj traktor ne može stavit priključivanje priključaka u 3 točke,to je ovako:



da nisi slučajno mislio na ovo??

danas je većina priključaka pravljena tako da se na traktor priključuju u 3 točke,to ti je bolja varijanta jer imaš veći izbor priključaka!!!

evo ti link di ti je tema "TOMO VINKOVIĆ" pa prolistaj sve stranice i znat ćeš puno toga više o tv,a i javi se tu i stavi koju sliku od svog tv!!! ;)

ostali-traktori/tomo-vinkovic-tema144/stranica2310/
 
P

petrinjac

Guest
Hvala na informaciji o linku, prva slika je identična mog tome, bio sam u Hittneru u bj pa su mi objašnjavali da je moguće postaviti ruke hidraulika upravo ovako kao što je na drugoj slici no međutim koliko to košta mislim da ću ostati na starom modelu, oni u hittneru imaju orginal frezu za njega pa ću samo kupiti nju i kardan cijene je negdje oko 8 000 kn sa prirubnicom i kardanom.
 

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318
Pozdrav!
Pa druže TOMO,,,da si mi živ i zdrav...srećan ti rođendan!
Pozdrav Joe! :supz:
 

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Poz!

Čestitke, želim ti puno zdravja,
isto se nadam puno postova od tebe u našem forumu.

:partyman: :supz: :gitarist: :D
 

Najnoviji postovi

Na vrh