• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Torpedo 55a dupla vuča

Toma990

Novi član
Tu od
3 Stu 2018
Poruka
1
Pozdrav svima, zanima me traktor Torpedo 55a prednja vuča njegove prednosti nedostatke i na što treba paziti kod kupovine ?
 

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,968
Mjenjač većinom .
Ovo drugo manje više prolazno.
 

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,368
Čitaj malo po forumu negdje ćeš sigurno naći na šta sve treba paziti kod kupovine torpedo traktora da se ne piše ponovno(msm da je to objašnjeno u temi TD 7506 gdje je kolega TorpedoTD45 objasnio, valjda se tako zove).
Mjenjač nebi smio iskakati iz brzine, hidraulik mora na leru dizat bez problema i ne smije cupkati kod vožnje dok je maksimalno u zraku priključak, naravno ne smije i padati priključak dok je traktor ugašen.
Generalno moji utisci u radu sa tim traktorom u guranju i gaženju silaže su odlični, progura 12 kubika silaže bez da prokliže, jedino ta kabina j***m joj sunce žarko je niska za popizdit(nije za ljude od 2 metra poput mene :icon_toilet: :( ).
Inače izuzetno zabavan traktor za radit, sjedište ako je original gramerovo je izuzetno udobno i onaj njegov "duboki" volan je odličan fino si nagnut na naslonjač dok radiš i ručica hidraulike je pri ruci.
Ja sam bio zadovoljan njime za to vrijeme čak toliko da sam htio doć u napast nagovorit tatu da proda 549 i da kupimo torpeda takvog s prvim pogonom :(rofl):
 
Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh