• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Traktorska hidraulika samo podizanje

alko97

Novi član
Tu od
19 Pro 2014
Poruka
6
Pozdrav ljudi
Dali mi ko strucan moze reci u cemu je problem
Imam traktor Hurlimann H 480 i kada vozim neke prikljucke na hidraulici hidraulika mi se sama podize ,naprimjer kada orem moram da drzim rucicu hidraulike u jednom polozaju da mi ne bi dizalo plugove iz brazde.
Imal ko strucan oko hidraulike da bih mi mogao da kaze sta je problem.
Hvala unaprijed
 

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,955
Nisam stručan ali jedan rođak je imal slični problem na Hurlimanu otišel mu draft senzor . I na jednom Fendu glodavac gricnul žice kaj idu na lijevi blatobran do vanjskog prekidača hidraulike .
 

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
27,392
Hidraulika ima, pretpostavljam, mehaničku regulaciju? Imaš dvije ručice: jedna za podizanje, a druga za regulaciju vučnog otpora?
Osjet hidraulike je preko donjih poluga?
 
Na vrh