Zetorboy
Dobro znana faca
- Tu od
- 12 Velj 2010
- Poruka
- 2,758
Kao i tebi u tvom plavcu..
Bar neserafam poluproizvode svaki drugi dan..meni i vise neg dovoljna racunica za tvoj pojam
Kao i tebi u tvom plavcu..
Ja lijepo napisah post a ti odma podbodes s mojim "plavcem"...sta si ljubomoran sad ili sta...to da krsim pravila...pa daj no prijavi me adminu, mozda me napokon frknu s foruma kad nece na moju lijepu zamolbu.
Pricas gluposti. Potkrijepi tvrdnje.Mozda se nekada desi da se kod starijih traktora nesto pokvari, ali se brzo i oprave a kad se naprimer na new hollandu nesto pokvari nemozes nista sam opraviti.Ja imam tri traktora koji imaju skoro 40 godina i garantujem da ovi noviji nece ni upola toliko trajati.
Sve ovisi o samoj parceli,kako bih ja radio sitne poslove s duplakom na parceli dužine 83 metra,i širine 75 metara? Nijedan duplak se tu ne može okrenuti u dva poteza,pa čak ni svaki solac,znači da bi mi trebala čitava vječnost naprijed-nazad,ili bih puno gazio,ili morao ostavljati veliku uvratinu...
Kad su iza veliki tereti,kad teren visi,onda je bolje da je traktor čim veći,i da ima prednji pogon pa ga je lakše kontrolirati...
Nemam zbog čega biti ljubomoran. Ali ne možeš reći da se Zetor kvari svaki drugi dan, otkud ti znaš dal ja šerafim ili ne. Eto samo to.
A jesi našao primjer..Pa nemaš sve parcele takvog oblika..
Bitno je da se prilagodiš načinu obrade zemlje sa onim kaj imaš..Meni nebi smetalo da je traktor veči i da dođem na takvu parcelu..Napravio bi najbolje kak znam i to je to,idemo dalje na drugu..bez puno mudrolija,jel traktor duplak,pa jel se okrene u potez ili dva,ili dal ču pogazit ovoliko ili onoliko..
Pricas gluposti. Potkrijepi tvrdnje.
Ja imam rodjake u Hrvatskoj mesto pored Vukovara i oni imaju new hollande i deut fahr traktore i znam da kod njih stalno kad se nesto pokvari dolaze serviseri jer nemugu nista sami.