6,50 odgovara gumi 165/80.A felge? Mogu li na felge predviđene za gumu širine 6.50"
Ne mudrujem, samo ne želim olako kupiti gume s kojima poslije neću biti zadovoljan. Zato tražim dobre i pouzdane gume. A kaj se tereta tiče, osim drva ponekad bi vozio kameni agregat iz kamenoloma, drobljenac, sipinu i sl. Već sam bio u situaciji da mi je utovarivač zagrabio previše i pretovario mi 1-os prikolicu. Još ako se takav teret vozi uzbrdo, pa se težište prilično pomakne na zadnju osovinu, evo ti veselja...Čini mi se da podosta mudruješ.
Koliko tereta planiraš voziti na toj prikolici?
...ak nisu rasklapajuće felge6.5 16. Samo ove kombi gume nemoj ni pokušati ručno montirati. Govorim iz iskustva.
Znam, to sam već gledao, ima cca. 4 cm lufta između postojeće gume i najbližeg dijela štela.Obrati pažnju kolko imaš lufta s unutarnje strane do štela odnosno vrtelja. Nadam se da kužiš na kaj mislim
Sad sam išel mjeriti s metrom, bil sam ipak previše optimističan. Na prednjoj osovini ima cca. 2 cm lufta do ruba gume, s tim da bi se drveni dio dao još malo podrezati, prema potrebi..Znam, to sam već gledao, ima cca. 4 cm lufta između postojeće gume i najbližeg dijela štela.