Taurus Point 8 je radijalna gumato su dijagonalne .
Poslao sam upit u Sloveniju a pitat cu i tu ali tražim radijal mal traktor kosi pa da malo leđa pričuvam.
Tamo je komad oko 2800 kn a 3000 sam ja platio 14.9 za moj ukus skupo.
Sjetva ide tu je problem.
Da skužio sam kasnije .Taurus Point 8 je radijalna guma
Nažalost, Slovenija najbolja opcija. Internet, stranica Fammco, tih dimenzija gume Alliance, 310 eura, besplatna dostava (normalno, samo do granice ili po dogovoru) i ono najzanimljivije, 7 godina garancije. Još ak imaš nekog tko ima firmu -19 % poreza.Imali tko kakav prijedlog trgovine za gume kupit radijalne ,
Već sam sve prezvao bkt nemogu naći nema na stanju a sutra sam oko Zagreba .
Pa sam mislio usput kupiti .
Dom krizevci je otpao digli su 320 85 28 na 5200 kn s 4600 i još se cultor rd 01 sad radi u Srbiji.
Kao da trajalke opet kupujem.
Bkt sam dobio ponudu 2650 komad ali ih nema do petka a tad 300 kn još dosave moram platit.
Imali tko kakav prijedlog trgovine za gume kupit radijalne ,
Već sam sve prezvao bkt nemogu naći nema na stanju a sutra sam oko Zagreba .
Pa sam mislio usput kupiti .
Dom krizevci je otpao digli su 320 85 28 na 5200 kn s 4600 i još se cultor rd 01 sad radi u Srbiji.
Kao da trajalke opet kupujem.
Bkt sam dobio ponudu 2650 komad ali ih nema do petka a tad 300 kn još dosave moram platit.
MALI,
320/85 R28
Nije istina niti da je cijena bila 4600 niti da je dignuta na 5200.
Cijena je mpc-2720gotovina i ima ih na lageru
Provjerio
Nije istina da se CULTOR RD01 od sada radi u Srbiji već se i MITAS i Cultor od početka Češkog preuzimanja RUMAGUME kombinirano proizvode i u Srbiji i u Češkoj.
Ne vidim čemu predrasude ako se gume rade u Srbiji ili nekoj istočnoj EU zemlji.Definitivno bolje neg Azija ili Turska
Rade ih strojevi i imaju standard proizvodnje - ne miješaju se ručno.
Uostalom,koga zanima provjerit će cijene u DOM-u