• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tražim ponudu za usluge...

scyther

Novi član
Tu od
10 Stu 2014
Poruka
3
Poštovani forumaši,
Početkom iduće godine mi treba poduzeće/opg da mi obavi uslugu:
oranje, gnojidba, tanjuranje i sijanje, kombajniranje. Plaćanje je u "kešu" odmah nakon obavljenog posla. Pozicija: Blizina našica = jedna parcela (moguće 2 max). Sadi se "žitarica".

Prednost dobijaju :
1. moraš moć izdat račun ili netko za tebe meni svejedno
2. cijena mora biti ispod ove: http://www.pporahovica.hr/Cjenici-87.aspx
3. iskustvo

Detaljni info možemo razgovarati putem PM-a - tražena cijena obavezna.
lp

Steyr 01

Član
Tu od
25 Kol 2012
Poruka
654
Jeftinije od tih iz PP Orahovica nećeš naći. Kod nas su ti takve cijene po jutru, a ne po hektaru

scyther

Novi član
Tu od
10 Stu 2014
Poruka
3
Ima ljudi koji su zainteresirani i za puno manje...nato nemoj 3 puta reći. Radi se o velikoj površini.
I dalje primam ponude.
Hvala

itp

Aktivni član
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,902
Samo ti požuri s odabirom, dolazi zima, svi realni rokovi će ti pobjeći. I, ako misliš sijati konoplju, a ne žitarice, neće ti to nitko htjeti kombajnirati na tako veliku površinu klasičnim kombajnom, pa probaj potražiti visoku snopovezačicu.

scyther

Novi član
Tu od
10 Stu 2014
Poruka
3
Hvala na savjetu...pričekam ja još ponude nigdje mi se ne žuri ;)
Klasika kombajn je dovoljan....

Posljednje uređivanje od moderatora:

zeko

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2009
Poruka
1,633
Zanimljivo....U prošloj temi si tražio ponude bez računa a sada sa ..!???????????

itp

Aktivni član
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,902
Klasični univerzalni kombajn se guši, ne može apsorbirati toliku zelenu masu, pa zna doći i do zapaljenja i lomova. A i stabljika će biti nikakva. Tako da sumnjam da će ti netko htjeti toliku površinu vršiti, pogotovo ne za tu cijenu. Ja sam htio visoku raž sijati, pa su mi rekli da je problem za vršidbu, a ne ovo... Ako ćeš se ozbiljnije baviti s time (odnosno ako će biti išta od toga uopće), možda bolje da potražiš snopovezačicu ili nešto slično. O ovome ti pričam: https://www.youtube.com/watch?v=yfTRMxNOAm0

@zeko, danas ima puno "investitora" u poljoprivredu, a većina ih odustane nakon prve godine...

scyther

Novi član
Tu od
10 Stu 2014
Poruka
3
Još jednom, hvala na postovima - običan kombajn je i te kako dobar,što se računa tiče...da preko računa....

Edit: Nije do "pristupa" kažem da je običan kombajn sve što je potrebno - sigruno. (odgovor na idući reply)

Posljednje uređivanje:

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
230 kn za tanjuranje po hektru... šteta kaj mi nisu bliže :D:

scyther

Novi član
Tu od
10 Stu 2014
Poruka
3
:icon_super: samo što se radi o cijeloj usluzi tako da pojedinačna stavka i nije toliko bitna... odnosno bitna je samo glede plaćanja % nakon obavljanja usluge ;)

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
230 kn za tanjuranje po hektru... šteta kaj mi nisu bliže :D:

Po to i ja radim. Dva kruga i eto hektar. 15 minuta posla. A za oranje treba krugova i krugova. Zato nikad nebi orao jer nitko nebi ni platio toliko.
Ostalo nebi komentirao...neki bi se j..., a da im ne uđe.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Oranje i tanjuranje dva traga 65 lipa po čhv-u bez računa, sjetva 25 lipa prihrana 15-20, ovisi o uslovima, kombajniranje 45lipa po čhv-u i to ti je naša računica, pa računaj.

Sent from my move 2 using Tapatalk 2

Na vrh