• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Trebam suhog sijena /slame, podrucje ZG ili okolica

  • Temu pokrenuo astrbac
  • Datum prvog posta
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
A

astrbac

Guest
Bok ljudi,

trebam jedno 4, 5 "kocki" sijena odn. slame pa ako netko ima da bi dao/prodao...

Nemam doduse adekvatan auto za prijevoz toga ali iskombinirao bih nesto sa svojim, pa krovni nosaci, pa cemo nekako u neko platno i preko toga s gurtnama :)

Hvala
 
A

astrbac

Guest
HAH! :)

Sto ljudi sve prodaju na Njuskalu, stvarno ovo nisam znao, hvala na savjetu. Malo je problem sto su vecinom Karlovac, Osijek itd... ima li netko tu oko Zagreba?

Imam ja free varijantu u Bedekovcini pa mozda i tamo skocim. Zaboravio sam pitati u prvom postu - gdje nabaviti prazne sanduke za voce/jabuke?
 

sokol2503

Član
Tu od
21 Srp 2010
Poruka
90
pozdrav... ako ti je hića za slamu, odnosno sijeno, dodi kod mene (Bunjani, okolica Ivanić Grada, od Zagreba nekih 30ak km)

3-4 bale ti stanu u auto kad spustiš siceve, koja se i razlomi baš ako treba, kupiš u poljoprivrednom dučanu ili ovim velikim centrima 2-3 metra najlona, i auto ti ostane čist, mi se malo podružimo, ti dobiješ sijeno, a ja besplatan savjet kad mi nešto zapne oko web designa :rolleyess:

uzivaj...

evo ti par primjera (imaj na umu da sam krenuo u te vode prije taman nekih 15ak mjeseci, i o web designu, html-u, cms-u i ostalim neshvatljivim skračenicama nisam imao nikakve veze)

http://www.zvuk-centar.com/
http://www.kud-granicar.hr/
 
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh