• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Trihoderma

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Još samo ono što ja nisam rekla do kraja, ostavila sam isto tako svakome ponaosob da donese svoj zaključak - ja sam mogla isto tako, nakon dubokog preoravanja raditi svake godine iznova tretmane, sve bi bilo u redu, i mislila bih - a gle, djeluje, više nemam problema, pogotovo sada nakon pet godina.

Isto tako, da sam nastavila sa tretmanom substrata, mislila bih - evo, bez njega ne mogu izbjeći probleme korijena u kontejneru - nisam, a problema nemam, isto tako pet godina nakon tretmana, a ne tretiram niti Previkurom, niti Trifendreom , niti bilo čime drugim - čak niti folijarnu zaštitu ne radim.

šta sada - hvaliti, kuditi?

marke

Član
Tu od
4 Sij 2016
Poruka
307
Tretiram rasod trihodermom

Napr posadim papriku 20.5.2017

20.7.2017 pređem atomizerom nasad paprike trihodermom kad bude padala kiša
i to je to

ima li neki mikroskop da bakteriozu na paprici moze prije detektirat