• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Trimeri

damirko

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2016
Poruka
1,635
I meni se ruke tresu, nadam se od trimera... Već 5 dana flaksam i danas sam pretjerao, ukupno više od 1 ha oko sadnica i rubove parcela
Malo sa leđnim pa kad mi počnu leđa popuštati onda uzmem jednoručni. Ali evo i nova igračka je tu, MM 56, pa da malo opet promjenim rutinu

Prilozi

• IMG_20260430_185348.jpg
    IMG_20260430_185348.jpg
    85.7 KB · Pregleda: 30
  • IMG_20260430_171915.jpg
    IMG_20260430_171915.jpg
    103.4 KB · Pregleda: 30
  • IMG_20260422_172324.jpg
    IMG_20260422_172324.jpg
    83.9 KB · Pregleda: 30

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,260
Nebi se štel mešati, ali budem pital zbog čega ne frezaš oko biljaka? U livadi ništa ne uspijeva kako treba osim trave i korova. Problem je i gnojidba. Gnojivo treba unijeti u zemljište da bude što efikasnije. Ako je frezano onda biljka ima zraka za rast, manje je bolesti, a trava i korovi ne troše hranu i vodu koja treba biljci. Ja sam imao zatravljen voćnjak samo jednu godinu i odustao sam od trave. Možda je sa travom manje posla, ali sigurno nije bolje za biljke. Provjereno.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,916
a bivšem vlasniku je bilo dovoljno deci benzina da lošu recenziju napiše :unsure:
Ta loša recenzija je očito bila najbolja reklama...nisam rekel da ne valja, već da je mene dotukel.
Očito nekom drugom te (meni) mane nisu smetnja.

Ja nisam "gora od čovjeka" već kržljavac, amater, kojem obično i ruke smetaju...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,422
Dok ti moreš goldonija 14 konja na cuk vužgati ima u tebi još neiskorištene mase, a gde bi se i potrošil, alkohol ti je skup, a za susede ..... kad bi stigel :ROFLMAO:

Meni su govorili da sam ko od planine odvaljen, ja bi nekak radije da su me od blitve odvalil....
A reklama je bila top, i nju si od mene kupil kad si onaj motor uzel, ko i foru sa smetanjem ruku za posel (y)

damirko

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2016
Poruka
1,635
Nebi se štel mešati, ali budem pital zbog čega ne frezaš oko biljaka? U livadi ništa ne uspijeva kako treba osim trave i korova. Problem je i gnojidba. Gnojivo treba unijeti u zemljište da bude što efikasnije. Ako je frezano onda biljka ima zraka za rast, manje je bolesti, a trava i korovi ne troše hranu i vodu koja treba biljci. Ja sam imao zatravljen voćnjak samo jednu godinu i odustao sam od trave. Možda je sa travom manje posla, ali sigurno nije bolje za biljke. Provjereno.
Pa zato sam kupio frezu mm 56 da mogu oko sadnica okopati. A da frezam cijelu površinu ne smijem zbog erozije. Malo toga imam posađeno na ravnom, sve je na većem i manjem brdu

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,422
A ništ, idem i ja potrošiti koju kap lanjskog benzina, jer ga lani nisam stigel potrošiti, sa igračkom kaj sam lani dobil pa da vidim jel bu teška, kak se gas stišče, jel mi naramenice pašu, jel bum ju upalil na cuk ili na ljuljanje
Javim se ako preživim.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,422
Prodajem, uz nju poklanjam čizme, uprtače i novu ručku gasa, flaks, glavu za flaks i pun rezervar benzina
Ja bum dalje kosil s igračkom

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,422
To čizme i uprtači mi ostalo još iz JNA, čizme ne poklanjam, one mi trebaju....
Ali sve ostalo je na prodaju i super sam zadovoljan. Ako se ne proda bude se poklonilo, vagnulo... nebitno.

Najnoviji postovi

Na vrh