• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Trimeri

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
3,563
a kaj bi tek bilo da je štil od 2,2ks, sad bi nakon 15 ljeta izgledal gajnci novi ma ko ščera kupljen vu dučanu eurovrtu ili blaževiću 👍 🤣👍
Posebno ako mu ti preinake napraviš :hahah: :hahah: :hahah:

mbukal

Aktivni član
Tu od
8 Tra 2017
Poruka
190
samo i jedino onda kad ti naučiš razlikovati sarkazam,ironiju,cinizam, vlovil si se na najobičniju prostu varalicu ko klen vu Bednje 🤣 😅😂 i onda odgovaraš ad hominem:hahah:👍(y)

Posljednje uređivanje:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,577
Meni se čini da to nije bila prosta varalica već varalica sa doradama. Lako je tako loviti članove. Probaj sa golom udicom pa da onda vidimo kaj vu Bednji pliva. :unsure:

mbukal

Aktivni član
Tu od
8 Tra 2017
Poruka
190
ovo je zdrava tema za trimere, neki članovi je pokušavaju zagaditi svojim frustracijama, ampak je to njihov problem kaj svjesno skreču sa teme i pišu o nečem kaj se ni malo ne dotikavlje naslova teme- TRIMERI-, meni se čini da nisam nikad ovdje pisal kak sam malo prepravil svoj trimer Makita (Dolmar) EM2600U i kak on i nakon cca.10 ljeta dela bolje nek kao gajnci novi, i ovaj puta su me savjetovali ovlašteni serviseri dok je bil pod garancijom, mislim da je to trajalo 3 ljeta/2+1/ ;) 👍, a možda i jesam nekaj o tome pisal al ni mi sila provjeravati, nekome morti bude/je jer vidim da debelo skreču sa teme o trimerima:sneaky::ppozdrav:

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh