• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Trimeri

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
3,564
a kaj bi tek bilo da je štil od 2,2ks, sad bi nakon 15 ljeta izgledal gajnci novi ma ko ščera kupljen vu dučanu eurovrtu ili blaževiću 👍 🤣👍
Posebno ako mu ti preinake napraviš :hahah: :hahah: :hahah:

mbukal

Aktivni član
Tu od
8 Tra 2017
Poruka
192
samo i jedino onda kad ti naučiš razlikovati sarkazam,ironiju,cinizam, vlovil si se na najobičniju prostu varalicu ko klen vu Bednje 🤣 😅😂 i onda odgovaraš ad hominem:hahah:👍(y)

Posljednje uređivanje:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,578
Meni se čini da to nije bila prosta varalica već varalica sa doradama. Lako je tako loviti članove. Probaj sa golom udicom pa da onda vidimo kaj vu Bednji pliva. :unsure:

• Haha
Reactions: ZJ

mbukal

Aktivni član
Tu od
8 Tra 2017
Poruka
192
ovo je zdrava tema za trimere, neki članovi je pokušavaju zagaditi svojim frustracijama, ampak je to njihov problem kaj svjesno skreču sa teme i pišu o nečem kaj se ni malo ne dotikavlje naslova teme- TRIMERI-, meni se čini da nisam nikad ovdje pisal kak sam malo prepravil svoj trimer Makita (Dolmar) EM2600U i kak on i nakon cca.10 ljeta dela bolje nek kao gajnci novi, i ovaj puta su me savjetovali ovlašteni serviseri dok je bil pod garancijom, mislim da je to trajalo 3 ljeta/2+1/ ;) 👍, a možda i jesam nekaj o tome pisal al ni mi sila provjeravati, nekome morti bude/je jer vidim da debelo skreču sa teme o trimerima:sneaky::ppozdrav:

Posljednje uređivanje:

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
3,564
@mbukal pročitaj post od kolege @Matija_E30 ,kulturno je pital za neki trimer ,s naglaskom NE PROFI. Ja sam mu pristojno odgovoril kaj ja imam. Podjebavanje sa štilom je krenulo od tebe. I onda mi skrećemo s teme. Daj me naj

mbukal

Aktivni član
Tu od
8 Tra 2017
Poruka
192
kaj štil morti nema trimere, nauči razlikovati sarkazam, ironiju, cinizam, da si nastavil o trimerima na bilo koji naćin ja bi nastavil u sklopu toga sa AL-KO BC 500B i ne original ali poluautomatskom flaks glavom sa laganim namatanjem flaksa i/ ili 4 krakim ravnim metalnim nožem, za preporuku, pak iz mojeg iskustva kak si i ti iz svog, Makitu EM2600U ne bi spominjal jer je to odlični ali fakat mali trimer od 1,1ks, a član hoče bar duplo jaći od 1,1ks ;) :ppozdrav:

Posljednje uređivanje:

pila

Aktivni član
Tu od
10 Srp 2023
Poruka
259
Ekipa neki trimer koji bi preporučili? Da se more tu negde kupit/naručit?
Obavezno dvije ručke, kosilo bi se po gruntu i vrtu oko voćki. A v zimi čišćenje šume z onim nožom. Znači glava i onaj donji dio trimera bi morali biti dobavljivi i zamjenjivi.
Normalno ne nekaj profi, jer do ve smo imali neki MTD i izdržal je 10 let 😅
Na koji si nož mislio, onaj obični ravni ili sa zakrivljenim krajevima (malčer) ili cirkular pilu. Najveće opterećenje na glavu stvara malčer i triba malo jači trimer, za druga dva može bilo koji.
Villager 2700 i 1900 nisu loši, najviše hvale 1900, ali on je manji i nije baš za malčer noževe, 2700 malo manje pouzdan ali je jači i ima masniji prijenos, Tena-G ih drži, oko 200-300 eura su, za dijelove neznam, nebi tribali bit puno skupi. Imaju i neki s Kawasaki motorima, ali je problem što prijenos može biti drugačiji od trimera do trimera pa triba tražit dijelove za par godina.

Najnoviji postovi

Na vrh