• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Trimeri

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,515

pila

Aktivni član
Tu od
10 Srp 2023
Poruka
252
Ja sam sad proba neki iz Sjemena d.o.o. četvrtani 2.7 u tri boje, žuta crna naračasta tako nešto, slično Stihl CF3. Ne valja ništa, puno se troši, jedan otkos i lupaj da izađe, puca i lipi se u glavi, naravno da je bio potopljen. Husky okrugli 3.0 i dalje najbolji za šiblje kamenito područje.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,566
Jučer sam za korektivno flaksanje, z "zakrivljenom" švabicom, s špule skinuo cca 1,5 m flaksa promjera 1,6 mm. Umetnuo sam nekakvih 2 m novoga, z dučana promjera 2 mm. Nisam ga namakao. Nije mi se trgao svakih 2 m, ali sam imao još pol metra uz susjeda i frrrr, nema brkova na glavi. Jednostavno se flaks strgal unutar glave, možda su moje čahure več dotrajale, ali stara je cijela i nije pažena niti mažena. Kuplung sam joj zblokirao da ne klizi itd. itd.

Za doma sam kupio prvi put Iskra bezbojni flaks promjera 3 mm, nisam ga još isprobao. Oni Pevexovi me sve više ljute, nisu više dobri kak su bili.

Najnoviji postovi

Na vrh