• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tu smo, vele, u novom svijetskom poretku je spas....

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Uglavnom, dobivamo ono što zavijeđujemo.
Glava dolje, gledaj svoje posle, nebriga te što se onome pokraj tebe događa i zašto mu se to događa. Sam si je kriv, a ako i nije, nije me briga tko je.
Ušli smo u doba trenutnih užitaka - bitno je da je danas meni dobro, sve mora biti podređeno meni bez obzira koliko to ugrožavalo druge.
Neka nas gaze, nek nas zgaze, inertne, tupe, sve zatupljenije iz generacije u generaciju u ime napredka, osobnih prava koja su temelj za porobljavanje slobode, dostojanstva, misli.....ona nekadašnja - dobiješ što zavrijeđuješ - je viječna.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
prepričavate vjesti , rtl direkte nove tv i pročitano na portalima , jel bi se mogli zapitati da li je to vas uhvatio taj isti kotač koji mete sve ispred sebe na volju onih koji to režiraju ?

dajte da mročitam u ovoj temi nekaj novog , da mi otvori oči , prorade trnici da se pitam kamo to sve skupa ide i u koji zid ili kanal nnamjerava lupiti taj kotač

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
A i gledamo SF filmove.

Ono što mene ebaje je scenarij tih filmova koji su ko Nostardamusova proročanstva - u početku izgledaju nestvarna i bedasta, samo zabave radi, a onda kroz neko desetljeće dođe maca na vratanca,

Ček malo da otkrijemo druge Svijetove u nekoj tamo Galaktici - pa onda bude normalno da Svijet ima jednog vladara - neće se valjda njihov Gazdo baktati u komunikaciji sa gomilm naših.:icon_eyes: :icon_rofl::icon_rofl::icon_rofl:

Ja sam mislila da budeš ti objasnio što i zašto ne valja i što će se dogoditi zato što tako ne valja.
Zaboravih da si ti tip bacača kosti. Sory...........

.

dejan.d

Aktivni član
Tu od
28 Pro 2011
Poruka
940
:icon_e_geek:
[YT]https://www.youtube.com/watch?v=kL3SGR85ymY[/YT]

kaj nas čeka po nostradamusu ?

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,748
...baš gledam u naslov teme, pa me zabrinulo...dosad je u ALKOHOLU bio spas...:icon_jook:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
je*eš novi svjetski poredak,sutra ako se probudim borim se sa novim danom,sa lošim i dobrim stvarima,meni je bilo bolje u prošlom stoljeću ,ja sam dijete socijalizma i ne priznajem kapitalizam,eto nije niti božić bata niti djed mraz bio kod mene,pa sam preživio i ja i obitelj,sutra je novi dan.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,632
Kad se nekaj dogodi, nemamo mi tu kaj priznati ili ne priznati. Fakta su takva i moramo im se prilagoditi. Boriti se treba puno prije, a onda je premalo onih koji realno procjenjuju situaciju. Većina nas ipak ima preoptimistične poglede na budućnost.

robelar

Dobro znana faca
Tu od
11 Lis 2014
Poruka
1,933
Saznal sam na internetu da zemlja nije okrugla nek ravna, da čovek ni bil nigdar na mjesecu, da nismo nastali od majmuna i da je papa mason.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,632
Oni koji misliju da su nastali od majmuna, valjda i jesu, ali ja nisam i točka. Tko verje da je zemlja ravna, taj je čorav, a fale mu i neka druga osjetila. Inače bi primijetil brege i dolove. :(giggle)::(giggle)::(giggle):

robelar

Dobro znana faca
Tu od
11 Lis 2014
Poruka
1,933
Vi z Krapine najbolje znate da nije od majmuna nek od pračovjeka. A kaj se zamle tiče kak to da voda navek teče niz breg ak se zamla vrti? I kak onaj ne opane nakel ki je ispod ak se ne napije.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,632
A kak bi opal naklu ak nisi pijan. Jedino ak te neko hiti. A ak si pošteno pijan, mam padneš naklu. :icon_rofl: Ne treba ti za to ničija "pomoć".

Već nebum, bu nas moderator :icon_axe:.

Na vrh