• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tunel za sijeno

nino6110

Aktivni član
Tu od
19 Srp 2014
Poruka
1,499
Pozdrav, kakva su Vam iskustva sa tim tunelima i čije tunele imate vi ili susjed npr.
Dvoumim se između dva prodavaca, Arose grande i Metala mitrovic, arosa je malo skuplja ali mi se cini da je konstrukcija jača i cerada je cvrsca
Pa evo ako netko ima takav tunel ili zna nekog da ima, rado bih čuo neki savjet. :)

Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk
 

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,144
Od 6 tunela u mojoj bližoj okolici 3 su već propala,na jednome se savinula konstrukcija a na druga dva cerada se poderala.Mislim da su svi Arosa grande proizvođaći. Meni se osobno nesviđaju te cerade,izdrže max 10-15 god. i onda se potrgaju.
 

nino6110

Aktivni član
Tu od
19 Srp 2014
Poruka
1,499
A moj nebi bas bio izložen vjetru, a za ceradu sam svjestan kolko moze trajati, ali se može zamijeniti poslije kad se podere.
Sviđa mi se kaj u toj cijeni imam i montazu pa nemam s tim briga, i da sad radim drvenu nadstrasnicu treba mi opet 100 dozvola to me najviše muči, za tunel kazu da netreba dozvole..

Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk
 

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,332
Ima u mojoj okolici ti pravi takve 'plastenike' mi to zovemo jer radi sve. od manjih pa do većih.

Pravi te velike tunele i možeš birat kako hoćeš jako.
Zadnje vrijeme dosta ih oblaće u lim, samo gore luk pokrivaju sa ceradom jer nije ravno pa nemogu sa limom. Kako tu i kaže garancija je nekih 10 godina.

Nisam osobno to pravio ni ne bih, ali da, puno ljudi se upravo zbog nikakvih dozvola i manje novaca odluči na to.
 

Najnoviji postovi

Na vrh