bogec
Aktivni član
- Tu od
- 16 Stu 2007
- Poruka
- 2,276
pozna kaže:medutim imam jedan veliki problem,naime vecina tih povrsina koje radim su ogradene visokom zivicom pa je stvarno tesko uklopiti nesta novo u prostor a da nebude pretrpano,npr. kamenjaru,ili recimo potok raden prirodnim kamenom(steta sto ovdje nemogu nabaviti benkovacki kamen).htio sam reci da se vecina novih zahvata svodi na recimo novi raspored sadnica i sitni drugi detalji. e sad bas sto se tice tih detalja bilo bi lijepo da tko ima lijepu zardinjeru,kamenjaru,ukrasni ribnjak ili bilo sta lijepo dizajnirano i dekorirano u vrtu ili okucnici,da stavi koju sliku.da pravo kazem,nedostaje mi ideja,previse mi je sve stereotipno oko mene pa me i to prilicno udavilo,a kakav je to posao ako radis sve po sabloni,bez svog "potpisa" .dekoracije sa drvetom i kamenom su mi posebno zanimljive,ali tko odrzava svoj garten zna da i najmanja sitnica na pravom mjestu dobiva silan znacaj.pa hajdmo ljudi nek tema malo zivne.
evo malo za ideju u gradskim prostorima, a naravno primjenjivo i u velikim prostorima