• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ukratko,poštujem pravila,..

stipko

Novi član
Tu od
1 Pro 2015
Poruka
0
,...pa da pozdravim cijenjeni forum I sve njegove članice I članove.
Nick je kao što se vidi Stipko,pravo ime (odnosno njih 2) je Mladen Stjepan, lokacija Gorski kotar (preselih iz Zagreba prije 2 godine)...struka građevina, hobi šumarstvo sa tendencijom rasta u korist šumarstva.
Zašto sam ovdje?
Iako nesvjesnom,skužio sam da mi je ovaj forum već pomogao jako puno,od detekcije kvarova do odabira traktora.
Od prije mjesec dana vlasnik IMT 577...
Toliko od mene za sada I još jednom,..pozdrav svima

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Bok stipko, dobrodošao na Poljoprivredni Forum.

p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.

stipko

Novi član
Tu od
1 Pro 2015
Poruka
0
Zahvaljujem,pročitao I za sada samo pratim,čitam I m(u)čim...
S obzirom da IMT 577 ima jako puno meni nepoznatih stvari a tema je neiscrpna,za sada ću pročitati sve...

Na vrh