• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

ulje

ulje

Novi član
Tu od
4 Lip 2016
Poruka
21
Lijepi pozdrav svima!

Zovem se Dario, godište 1972., rodom iz Osijeka, ali 2011. godine kupio sam kuću u Varždinbregu, imam nešto zemlje (1500 m2) i šumu za nabavu drva za ogrijev.

Bavim se stolarijom, voćarstvom (25 voćaka svih vrsta), povrtlarstvom (na ukupnoj površini od cca. 50 m2), pčelarstvom (trenutno u samim počecima), povremeno i uzgojem peradi.

Iskustvo u poljoprivredi: 5 godina.

Plan mi je napraviti plastenik i osnovati OPG za proizvodnju rajčica, i uzgajati ovce ili koze.
Od mehanizacije imam ono osnovno: kosilica, trimer, motorka.

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Bok ulje, dobrodošao na Poljoprivredni Forum.

p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,686
Dragi pajdaš-slavonski bečar u Zagorju, dobro nam došel na forum! :drink: :icon_kidra:

Najnoviji postovi

Na vrh