• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

ursus 335-neće da uklopi u 1 brzu

  • Temu pokrenuo nmehinbasic
  • Datum prvog posta
N

nmehinbasic

Guest
poštovani forumaši lijep Vam pozdrav, i iskreno se nadam da ću Vam uspjeti opisati svoj problem:
prije 2 pune godine kupio sam malog medu i sluša me evo 2 godine bez ikakvih problema, ali .....
prije nekoliko dana imao sam problem na njemu: ubacio sam u brzi rikverc i onda nisam mogao ubaciti ni u jednu brzinu. naravno skinuo sam onaj mali poklopac i ključem poravnao "ono nešto u mjenjaču" i radio sam dalje, ali sam primijetio da kada ubacim u 1 brzu ( drška mjenjača se sama vrati. kada je držim u ruci i pustim kvačilo i traktor krene onda ne iskače. do sada nikada nije iskakao iz brzine ili tako nešto. i teško ubacuje u 3 sporu brzinu. molim za pomoć i savjet?
 

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,735
pozzdrav. rado bi ti pomogao, ali ne znam.... najbolje da ovu poruku privatno pošalješ "muhaničaru" ! Vjerojatno nije vidio tvoj post pa ne odgovara, jer znam da čovjek voli svima pomoći !
 

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
28,975
Mislim da bi trebal skinuti onaj veliki poklopac i pogledati da se nija koja vilica savinula
Pozdrav u Gračanicu i ako vidiš onog našeg starog Edu, pozdravi ga :(handshake):
 
N

nmehinbasic

Guest
a iz kojeg mjesta kod gračanice je edo???? evo potrudio sam sew da uslikam sve i šaljem sliku pa molim sve one koji znaju da mi na slici objesne šta trebam popraviti na svom medi???
 

Prilozi

  • mjenjač ursus.jpg
    mjenjač ursus.jpg
    80.5 KB · Pregleda: 3,337

Najnoviji postovi

Na vrh