• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus C-355 izbacuje/iskače iz pete brzine..

gomahers

Član
Tu od
8 Srp 2011
Poruka
486
Evo da se javim...danas sam raskopal mašinu i ne da su ona tri imbusa otpustila,.nego ih nije ni bilo uopće :finga: Popadali su nutra v getribu...sad sam del nove,nove semeringe i poklopil nazad,ali nisam još sve pošarafal,jer nemam cajta,moram sedeti za kompom :rolfer: ! Izgleda da mi je curel malo iz getribe,malo iz motora,pa je svega bilo...e sad ak bude curio ili zajebaval,onda nabavljam zadnji kraj od zetora!!! Motor je beba zasad!
 

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,232
I opet se budu otpustili (možda) :mrgreen:
Ono sa zadnjim krajem baš i nebu išlo sam tak ;)
 

mariop

Član
Tu od
14 Kol 2011
Poruka
124
Daaa nebude! Kod mene je sve moguće,osim drvene peći i staklenih gaća!


Vele da je i drvena peć moguća, naravno samo za jednokratnu upotrebu:scratch:gitarist:
 

gomahers

Član
Tu od
8 Srp 2011
Poruka
486
Smeće Poljsko ( Ursus C-355) je kao složen...ne "ispada" više iz pete brzine,zasad nevidim nikakvih alarmantnih curenja iz sredine... dok ga ne upregnem u nešto teže,naravno... Mater,kak su ih sjebali u odnosu na Zetora.... Ma malac (335) je za ovo gov*o strojčina! kolko sam se samo s njim naoral,naradil tokom godina,bez ikakvih većih kvarova,a ovo gov*o... 7000 sati ima..i dalje je gov*o,ko i prvi dan..:madmana:
 

goran c-360

Član
Tu od
4 Velj 2013
Poruka
44
Duplam post,iz razloga da se lakše primjeti..
Zanime moe ono što si muhaničar spomenuo,ona tri imbusa...oni bi mogli imat veze sa izbacivanjem iz 5? to mi nikak pak nije jasno.... jel nebi onda i iz neke druge ili samo iz 5-te'
Nisam stručnjak,pa me to malo buni

:drink:evo kako je meni bilo-kad sam ga kupio po ravnom nisam niš primjetio bio je "savršen" do dana kad sam zakopčao prikolicu s 5 metara cjepanica i na blagoj nizbrdici mi je iskočio iz 3 brzine:(whew): i sreča da je bila brzo ravnica i mali uspon tako da se niš nije dogodilo:icon_redface:tada sam i ja promjenio utvrđivač i opet je bilo isto,onda sam skinuo poklopac i vidio da spojnička ide gore dolje oko 5 milimetara otprilike,tada sam ga raskopao na pola i promjenio iglice ležaja ne gledajuči kakve su obje osovine,sastavio sam traktor i čudo opet nevalja:icon_sad:ponovno sve raskopaj i imam šta vidjet iglica nema-ispuštaj ulje i naravno sve iglice oko čepa-magneta i par polomljenih.Tada sam vidio i obje poderane osovine i naravno reduktorski zupčanik koma-promjenio sve i sad je da ne ureknem mjenjač odličan ali opet kad je bio na pola nisam lamele promjenio a trebao bi pogonsku malo kliže u 4 i 5 brzini-probao sam popustit al su izgleda lamele koma:(sweat):
 

gomahers

Član
Tu od
8 Srp 2011
Poruka
486
ebo te...pa ova tema je još otvorena?! ajd nek to netko zapre,da se ne ponavljaju stvari bezveze... i da ja ne dobivam obavijesti :icon_weed:
 

Najnoviji postovi

Na vrh