• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Ti to zato kaj tak i IMT ima, a mi smo Nokije 🤭
Da vidiš kak ove nove "automatske" sa kanđom fino rade

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Baš kad sam kopal po slikama naletel sam na Unijevu i potražil štorkanovu ali ju nemrem najti, a ni sjetiti se kakva je orginalna. @ZJ mi je sve slike pobral 🤭

Imaš kakve slike te kaj si ti radil?

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Nečeš drumski razbonjiče...neki su se ovdje več osladili mojeg intelkualnog vlasništva..dosta je
Pogledaj ovdje šema ..samo od ove godine

Prilozi

• 16934814226556457857364633857503.jpg
    16934814226556457857364633857503.jpg
    17.5 KB · Pregleda: 24

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Baš kad sam kopal po slikama naletel sam na Unijevu i potražil štorkanovu ali ju nemrem najti, a ni sjetiti se kakva je orginalna. @ZJ mi je sve slike pobral 🤭

Štore ima pomični zupčanik, nema kandže. Uključivati treba kad stoji, isključiti se da u vožnji.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Nečeš drumski razbonjiče...neki su se ovdje več osladili mojeg intelkualnog vlasništva..dosta je
Pogledaj ovdje šema ..samo od ove godine
Navodno je intelektualno vlasništvo imovina koja se može kupiti, prodati, licencirati..... ali i pokloniti.
Meni nikad nije bilo žal svoje intelektualno vlasništvo koje sam stekel svojim razmišljanjem ili iskustvom podijeliti sa forumašima

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,552
Dali si jednu stranu kratio trubu i poluosovinu, ako jesi kolika je debljina poluosovine i dali znaš oblik zgloba. Dali je zglob sa starijih varijanti 5 kugli, odnosno 4 vučne i jedna Centralna kao u uaza.

Borisllav360

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2017
Poruka
1,609
Da da mora se skratiti, nisam mjerio debljinu poluosovine ali mislim da je oko 35-40mm a zglob je sa kuglama.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Navodno je intelektualno vlasništvo imovina koja se može kupiti, prodati, licencirati..... ali i pokloniti.
Meni nikad nije bilo žal svoje intelektualno vlasništvo koje sam stekel svojim razmišljanjem ili iskustvom podijeliti sa forumašima
da ti izvučem primjere ?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Ako sam ja jedan od tih nekih koji su se osladili pucaj bez srama

Najnoviji postovi

Na vrh