krivo si shvatio..... mislim (a to je drek znati) da je to povoljno.A što da se radi, nema kod nas ljudi koji rade usluge i takve stvari moramo platiti, iako je svake godine sve manje posla za njih.
kakve to veze kombajneru ima?Pa kaj onda ostane?
0.30 čega? Maraka jedinoPšenica 750 x 0.30 = 225 eura
Kod nas prenium klasa, znači 15 proteini i preko 80 hektolitar; oko 170-180 eur tona.0.30 čega? Maraka jedino
Kod mene ne moze narasti vise. Zemlja je takva. Ni moj djed koji je zivio na zemlji nikad nije imao vece prinose.
Zagorska ilovaca i kupinscica su skrte zemlje.
Imam frenda u Bjelovaru koji je profi poljoprivrednik i ima visestruko vece prinose, ali kaze da su z Slavoniji jos veci, a da ljudi i tamo kukaju.
Ja kad citam te iznose, meni je to znanstvena fantastika.
Napisite koliko su usluge kod vas.
Luka, otkud si koje su cijene kod tebe?
Ja kuzim da su cijene otisle gore...ali koji je argument da racuna 100?trebal je računat 100![]()
Ovo si max pol sata gotov..bil sam na parceli...pravokutna..oko 20m sirine i nekih 70m duzine...gradiliste...ravno..cisto...nema apsolutna nicega....Ja sam malčiranje digel sa 40 na 50€/h, vuru računam kad izlazim iz dvorišta i kad se vratim, lesa mi je checkpoint.
Sa naglaskom da prvi metalni komad koji malčer zadene, zdižem malčer i odo dimu, naravno naplata napravljenog do kontakta malčera i stranog predmeta