• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Usluge u poljoprivredi

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,856
Ne bih htio biti pokvaren ali taj čovjek koji plaća uslugu iz njegovog kuta gledanja mu je skupo, a sa druge strane zašto on ne kupi traktor za 20-30 ili nebitno koliko tisuća eura i onda radi nekome za 20 eura? Ja osobno nikome usluge ne naplaćujem jer ne želim i ne stignem raditi nikome osim sebi i susjedima ako treba. Ako može ova za nokte kresnut 50 eura, onda može i onaj tko kupi skupi stroj.

luka

Dobro znana faca
Tu od
3 Velj 2014
Poruka
507
Ja sam prosle godine plodinama malciral 3000m2 za 200 eura, ovs godine se nisu javili🤣

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,414
Ma gluposti...i ja sam ocekival svasta da budem dobil nekakav odgovor...
Neda mi se.komentirat dalje...

dejan.d

Dobro znana faca
Tu od
28 Pro 2011
Poruka
1,060
Ima alternativa. Kupiš ovcu, kozu u 4 mjesecu i pasu dok ima trave ?
Neznam kak odgovor bi. Kar vidim kakve su cjene ulja fitera i rezervnih djelova. To je ak si sam mehaničar.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,913
Nista...100e realna cijena i deri dok ide...🍻🍻
I uz ti 100 se podrazumjeva na polje logožara donesti. Zna se kak se kombajner dočekival....
Ili tringeta dati, ako moreš dati konbaru za večeru zakaj nebi mogel za malčiranje dati.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,414
Pa celi obed se podrazumijeva.ima.na haubi mesta.ak pofali, posluzili budu i blatobrani...bar pohani picek i domaci paradjz i paprika...a moze mozda i kruh doma peceni...i mrzli gemist 🥂🥂🥂

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,824
Zna se kak se kombajner dočekival....
Je, dok je je bil jen kombajn na 4 sela ( u ovom slučaju malčer). Danas kad ih je po 4 u selu ( malčera ili kombajna) još bi on tebi govoril kad da dojdeš

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
3,226
I uz ti 100 se podrazumjeva na polje logožara donesti. Zna se kak se kombajner dočekival....
Ili tringeta dati, ako moreš dati konbaru za večeru zakaj nebi mogel za malčiranje dati.
Si mislil konobarici -osoblju

Najnoviji postovi

Na vrh