• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Uzgoj Maslina

Anunaki

Član
Tu od
8 Stu 2018
Poruka
30
Još čekam ponude...gdje mogu pronaći JDS tankove, kada guglam meni ništa ne izlazi, ako može neki link za navedeni proizvod, hvala...

Anunaki

Član
Tu od
8 Stu 2018
Poruka
30
Ovo izleda odlično, kvalitetno i ozbiljno, oglas je vrhunski, sve čisto, jasno i transparentno...hvala

Anunaki

Član
Tu od
8 Stu 2018
Poruka
30
Damor za dvije bačve...2775
Letina zadvije bačve...2565
Sa PDVom, dakle na kraju je Letina jeftinija, malo sam zbunjen...

Papcina

Aktivni član
Tu od
31 Sij 2011
Poruka
379
Jel moze netko dati informaciju koja je uljara trenutno otvorena za preradu maslina na području istre ili primorsko goranske zupanije?

inox bačva

Novi član
Premium
Tu od
22 Stu 2024
Poruka
18
Ovi su trenutno najjeftiniji (što se tiče manjih spremnika za čuvanje pod inertnim plinom)

JDS TANK (zatvoreni niskotlačni spremnici za čuvanje prehrambenih tekućina (VINO, ULJE...) pod inertnim plinom)

JDS spremnici na sebi nose konusno dno, totalni ispust inox ventil 3/4'', slavina inox 1/2'', holenderski priključak za dušik DN50 i gornja vrata promjer 200 mm

100L - 550 €
200L - 600 €
320L - 660 €
400L - 700 €

Patrik

Aktivni član
Premium
Tu od
15 Kol 2007
Poruka
795
Jel moze netko dati informaciju koja je uljara trenutno otvorena za preradu maslina na području istre ili primorsko goranske zupanije?
Chiavalon otvara sad ovaj vikend, i čini mi se černeka.
Drugi ce pricekat drugu sedmicu

Najnoviji postovi

Na vrh