• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Uzgoj pijevaca

manjo

Član
Tu od
18 Ruj 2012
Poruka
351
Dali netko hrani pijevce i prodaje ih zive? Ja bih pokusao poceti,imam mijesta i hrane,ali me zanima dali se to uzima posebno u nekim mijesecima ili se moze prodati bilo kada kroz godinu,te dali postoji nekakav otkup?

kninquin

Aktivni član
Tu od
11 Svi 2013
Poruka
1,226
Dali netko hrani pijevce i prodaje ih zive? Ja bih pokusao poceti,imam mijesta i hrane,ali me zanima dali se to uzima posebno u nekim mijesecima ili se moze prodati bilo kada kroz godinu,te dali postoji nekakav otkup?

Misliš na kopune?

kninquin

Aktivni član
Tu od
11 Svi 2013
Poruka
1,226
Moj susjed je jedno vrijeme držao i sam ih je kastrirao, ali je jako brzo prestao s tim!
Znam da je surađivao sa PIVAC-om, a zssto je prestao, nemam pojma!
Ja sam probao njihovo meso, ali nisam primjetio neku posebnu razliku u okusu, jedino što duze ostaju "pilići" pa su automatski duže u tovu! Pretpostavljam da je to bio razlog pošto sad uzgaja bične tovne piliće...

manjo

Član
Tu od
18 Ruj 2012
Poruka
351
a cuo sam da neki uzgajaju i obicne pijevce do svoih tri kilograma i prodaju ih po 50,60 kuna,dali netko zna nesto o tome?

ivanhecimovic

Aktivni član
Tu od
11 Ruj 2014
Poruka
688
pa mi smo znali domace tak oko 3 kg klat i prodavat za oko 60 kn,al to nikad nisu bile neke vece kolicine ,max 10-15 komada

Najnoviji postovi

Na vrh