prijatelju u fažanu malo tko ide, osim vatrogasaca u vaš kamp, ali idu u okolna mjesta, vodnjan, barbariga, ja sam svake osim ove išao u Valbandon, kad dođeš na plažu iz vašeg kampa skreneš lijevo, tamo je kamp stranaca BeeVillage, pa se malo nadiviš kakove kampere imaju a poslje toga ti je Valbandon..jako lijepa plaža.Pozz ljudi...htio sam pitat ak netko od vas ide u fažanu sutra pa da se upoznamo il odemo na neku pivicu :3 :weedman:
prijatelju u fažanu malo tko ide, osim vatrogasaca u vaš kamp, ali idu u okolna mjesta, vodnjan, barbariga, ja sam svake osim ove išao u Valbandon, kad dođeš na plažu iz vašeg kampa skreneš lijevo, tamo je kamp stranaca BeeVillage, pa se malo nadiviš kakove kampere imaju a poslje toga ti je Valbandon..jako lijepa plaža.
pozz.
ma ja sam mislio dal ide ko u kamp jer nas ne puštaju iz tog kampa na neke druge plaže...imamo plažu odma kad izadjemo iz njega a poslje navečer možemo bit u gradu do 23h,u 23h se zatvaraju svi izlazi
ja sam tam bil par godina
to kaj se sve zatvara u 23 h ne znači da npr. nemreš u 2:30 preskočiti ogradu i vratiš se u šator ili bungalov :finga: jedino ak imate za*ebanog mentora ili voditelja..
ti si još uvijek u mladeži?voditelj je legenda :3 al zapovijednik smiijene sam cuo da je strog
a i kako voditelj nebi bio dobar kad su DVD krapinske toplice najbolje
ti si još uvijek u mladeži?