• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Važna obavijest povodom smaka svijeta

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
I meni, valjda budem jednom za života to posjetil.
Inače...da se to sredi, to bi bilo pravo atomsko sklonište.

BiH ima atomsko sklonište još od vremena TITA, i to potpuno u funkciji!

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,869
Dnevnik Chuck Norrisa

22.12.2012.
"Jako sam usamljen,nigdje nikoga."

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,035
ja bi radije otišao u Bihać na čevape....:lol:

Cowboy

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2011
Poruka
2,452
ja bi radije otišao u Bihać na čevape....:lol:

Potpisujem...
I dodajem: i pivo :drinkers:

Izgleda da danas nema ništa od smaka svijeta... Vjerovatno se ministri u vladi ne mogu dogovoriti oko bitnih tačaka vezanih uz ovaj događaj koji je od izuzetne važnosti za sva tri konstutativna naroda u BiH... :lol: :lol:
Kod nas ništa do sad nije uspjelo pa zašto bi smak bio izuzetak.

Posljednje uređivanje:

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
Potpisujem...
I dodajem: i pivo :drinkers:

Izgleda da danas nema ništa od smaka svijeta... Vjerovatno se ministri u vladi ne mogu dogovoriti oko bitnih tačaka vezanih uz ovaj događaj koji je od izuzetne važnosti za sva tri konstutativna naroda u BiH... :lol: :lol:
Kod nas ništa do sad nije uspjelo pa zašto bi smak bio izuzetak.

Tako je. sve i da je smak svijeta oni se nebi složili sa datumom,nego bi i to pomakli za iduću sjednicu kako bi kasirali dobre dnevnice.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ma kaj pričate,kak nema smaka?Evo,kod mene počeo današnji smak.Prvo je jutros smaknut kapučino.Sad kad se vratim,smaknuti ćemo kolače.Nakon toga će se smaknuti reš pečena rebarca.(je petak,ali ak ja smak,nek je smak)A do večeri će se još kaj kaj toga posmicati,takši bu smak kaj bu nam na oči pal mrak.Oko pol pet.Navečer.:lol::lol::lol::lol::lol:

Cowboy

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2011
Poruka
2,452
jel jkovina još ministar?

:lol:

Za ministre ovaj smak ne važi, oni imaju poslanički odnosno ministarski imunitet...

Ovo je smak samo za obične građane...
naravno ako u budžetu bude bilo para za smicanje.

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,278
Pri nam se veli....neces ti bez bata...mislim isti .... drugo pakiranje😜

Najnoviji postovi

Na vrh