• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

VIDEO cijelog predavanja iz Zagreba 22.1.2015 - Program ruralnog razvoja 2014. - 2020. godine

foler

Član
Tu od
17 Lis 2014
Poruka
434
S obzirom da sam snimao cijelo predavanje dao sam si malo truda i napravio jedan video za one koji nisu bili na predavanju. Ubacio sam i prezentacije jer se slika sa ekrana ne vidi. Pozeljno gledati u full screenu i na 720p.:icon_winkle:

[YT]https://www.youtube.com/watch?v=73jxB-oqioM[/YT]
 

adonis basser

Aktivni član
Tu od
26 Velj 2013
Poruka
1,224
svaka ti čast !! htio sam ići ali nisam mogao, ovako mi sad bolje ispalo :icon_super: , idem gledat
 

foler

Član
Tu od
17 Lis 2014
Poruka
434
Nema za kaj. sigurno ce nekima koristiti. Tuzno da ovako nesto ne naprave panjine iz ministarstva. Trebao si vidjeti mikrofone. Jedan za njih glasniji a jedan za publiku za pitanja. Ovaj drugi se jedva cuo i bio zicni pa je zenska natezala zice po cijeloj dvorani:icon_eyes::mur:

Share-ajte dalje video gdje mislite da ce biti gledan.
 

soony-69

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
856
Svaka čast na trudu.
Inaće bio sm i sam na predavanju,ali nisam uspio uloviti mjesta za sjedenje,pa sam kad su najavili da će održati i drugo u 13,30, izašao.U 13,30nas se vratilo samo petnaestak,ali su ipak na naše inzistiranje odradili još jedno predavanje od 2h za nas 15.Bilo je bar puno vremena za razgovor i pitanja.
 

Najnoviji postovi

Na vrh