• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Video isječci

slatky

Član
Tu od
28 Tra 2008
Poruka
222
Re: VIDEO ISJEÈCI

evo nešto i od mene, malo sam snimio

ovo ništa posebno

[youtube:e9t90zb0]a912mf_1DN8[/youtube:e9t90zb0]

a ovo bi trebalo pogledati 53 kmh sam uspio niz brdo postić jedino je snimka loša na jubito

[youtube:e9t90zb0]wWn1sYtbA_k[/youtube:e9t90zb0]

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386

nisam vidio na koliko je obrtaljka bila..

sta si vukao za sobom? to te poguralo nizbrdo,ili? :scratch

slatky

Član
Tu od
28 Tra 2008
Poruka
222

ma obrtaljka na leru :D u tome i je štos izbaciš ga iz brzine i pustiš niz brdo. iza prazna zmajevka.

petar

Aktivni član
Tu od
15 Pro 2007
Poruka
1,257

I onda moliš boga da nemoraš naglo stat, ili skreniti da bi izbjegao nešto na cesti

slatky

Član
Tu od
28 Tra 2008
Poruka
222

nije ta cesta prometna baš a zmajevka koći ko luda također i john, a baš ni ne izigravam kamikazu svaki, dan to rad snimanja malo :D

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386

petar kaže:
I onda moliš boga da nemoraš naglo stat, ili skreniti da bi izbjegao nešto na cesti

nije to mali ferko da moras planirat kad ces kocit i kako ces stat.
na mom mf-u kada muski stisnes kocnicu ako se ne drzis,poljubit ces sajbu. a ovaj johny koci sigurno jos bolje. prikolica je prazna a kaze slatky da ima i na njoj kocnice. tako da nema bas nekog razloga za ovo..

slatky

Član
Tu od
28 Tra 2008
Poruka
222

gledaj to je 12 km brže od max brzine nije nešto ali opet nije za zahebanciju pogotovo ne radit to sa punom prikolicom ili nekim težim priključkom, traktor zna počet skakutat i može se izgubit kontrola, zbog toga DJECO OVO NE RADITE KOD KUĆE. :D

abrkili

Aktivni član
Tu od
26 Ožu 2007
Poruka
2,932

hehe...kod mene se ljudi na nizbrdici spuštaju i bez ikakvih kočnica,pa ako prođe prođe... :evil:

Patrik

Aktivni član
Premium
Tu od
15 Kol 2007
Poruka
749

Test : obični kotači vs. gusjenice.....
pobjednik je............pogledajte

[youtube:11sxndxp]5nI8uqtblw8[/youtube:11sxndxp]

Patrik

Aktivni član
Premium
Tu od
15 Kol 2007
Poruka
749

Odličan video o Fendt traktorima koji služe za raščišćavanje i pravljenje novih puteva.

[youtube:225eaebf]dy0o7wos1kE[/youtube:225eaebf]

Patrik

Aktivni član
Premium
Tu od
15 Kol 2007
Poruka
749

Novi NewHooland T6080

[youtube:5xsbqwvz]gGDvK0-jdVs[/youtube:5xsbqwvz]

Patrik

Aktivni član
Premium
Tu od
15 Kol 2007
Poruka
749

Hahaha, ovo je predobar video...
Test: Citroen 2CV vs. Citroen C-Crosser 4X4 u prevoženju jaja preko izorane njive....pogledajte

[youtube:e023pkec]JU2j-Fppt0g[/youtube:e023pkec]

slatky

Član
Tu od
28 Tra 2008
Poruka
222

ovako se pali stroj :lol: pravi ruski sistem

[youtube:f1wk8eay]kGXe-gnjZ9o&feature[/youtube:f1wk8eay]

Patrik

Aktivni član
Premium
Tu od
15 Kol 2007
Poruka
749

ma koji je to vrag...ovo odiza mi zvuči kao neki automatic...šta on zagrijava ili?

kloki

Član
Tu od
10 Tra 2008
Poruka
140

to je alnaser mali motor kao automatik.gde je velika zima on pali 100%
upalis prvo njega pa ga onda uzupcis na zamajac

slatky

Član
Tu od
28 Tra 2008
Poruka
222

he he to sam ja u bivšoj jna imao na obuci na ruskim krazovima što nose pontone. problem je što je to benzinac star koliko i kamion pa to isto neće upalit, svijećica zeza inače pored toga još 4 akumulatora su imali i ventilatore za puhanje toplog zraka u karter motora. čudo nad čudima od kamiona.

Najnoviji postovi

Na vrh