• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Video isječci

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Nek mi oprosti onaj odozgo ali sudeči po izgledu straga ova gospa ako je bila aktivna.... treba šleper koncentriranog limuna da pomogne.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Da, uz ribu treba limun, uz odojka ili janjetinu sigurno ne treba ;)

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
918
Da, uz ribu treba limun, uz odojka ili janjetinu sigurno ne treba ;)
Zato ja od morskih plodova jedem prase ili janje kad upadne u more, za njih ne treba limun jer ne smrde kao riba. Da riba sama po sebi valja, ne bi se trebao stavljati limun. :D

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
A se mogu kupati cucki, zakaj ne bi i svinje :hahah:
Osim krivog mjesta gdje su pacali, ne vidim problem, a niti je kupanje u slanoj vodi nekaj novoga.
Ionak jedan od komentara glasi:
...u Orebiću su mi pričali kako u nekim uvalama su potopljeni janjci na 24 sata i taman se nasole...

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,618

Najnoviji postovi

Na vrh