• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Villager motorne testere

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,074
Ma nova svjećica sve liječi , može i bez klipa ako je nova svjećica
 

jurek

Dobro znana faca
Tu od
6 Srp 2013
Poruka
670
@savoris
ali mora bit bosna super:biggrin:

@Azur001
Mislim da si joj trebal natočit gemišt, a ne čistaka. Sad lijepo skini auspuh, pa poslikaj kak izgledaju klip i cilindar iznutra i sve buš znal. Ja mislim da je prdnula u vjetar.
 

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Kad pukne karika ne grije se nego zacvika.
Akose pregrije od cistog goriva isto zapece i zacvika.
A on ju je jos palil i vrtel.
Jeftinije mu je prvo rjesit fergazer i svjecicu nego sve raskapat pa ajde u soping dihtunzi svi koje neznam di bu kupil i triputa su skuplji od svjecice.
Jel vi niste nikad dozivjeli da pregori svjecica?
 

jurek

Dobro znana faca
Tu od
6 Srp 2013
Poruka
670
Ja sam posudil svoju ms 180 susjedu da si prepili neke daske. Magarac je natočil čisti benzin i zaribala je i nije zacvikala. On ju je čak uspel upaliti tak zaribanu. Još mi je rekel da kaj sam mu to za drek posudil da je moral celo vreme gas držat da ne krepa! Kad sam skužil kaj je napravil pobegel je doma da ni lesu nije otpiral.
A za svjećicu sam videl nekaj nevjerojatno kod jednog kolege kaj isto slaže te male mašine. Riječ je o championki z benzinske za par kuna i jonsered motorki, kojoj ne sjećam se. Ispala je ona srednja elektroda iz svjećice i zakelila se za vrh klipa. klip je vudril i tak je crkla. Kvar je, srećom za vlasnika, otklonjen zamjenom dihtungi i ti je to.
 
Posljednje uređivanje:

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,429
Svječica se potroši ali da bi totalno gecrk,retko koja.Kad je pregrio i ona ribnula je vruču još nekak upalio ali je jedva radila a kad se oladila nema više šanse upalit ni da je šlepaš.
 

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,074
Imam 6-7 motorki , 3 agregata, 2 trimera , atomizer , motokultivator i još par stvarki sa malolitražnim motorima i od kako se bavim tim stvarima (već ohoho vremena) nije mi crklo više od 3-4 svjećice , eventualno nekada ih očistim ali rijetko
Tako da te priče o preporodu motora zamjenom nove svjećice molim te pričaj nekom drugom , meni ne

Šta , nikada nisi vidio klip sa ''luftom'' a da karika nije pukla ????
 
Tu od
17 Lip 2009
Poruka
174
a ja sam za 8 godina Rada Husqvarnom jednom promjenuo svijecicu
pocela malo nepravino raditi, elektroda se bila nameruzala stavio novu
orginal i nadam se jos 8 godina
 

Najnoviji postovi

Na vrh