Msilim da te policija moze sprasiti na tehnicki ako se zainati, ali onda ti ako bas ne ide drugacije odspojis uljni dio, prodjes tehnicki i opet ga prikopcas. Iako sam ja uvijek prolazio tehnicki sa uljnom anlagom.
Carina koja te zaustavlja za lozu te ne bi trebala kazniti jer se ne vozis na lozu sto je zabranjeno. Meni su jednom na grani izvadili ulje iz rezervoara i pusti li dalje. Plus, ako imas sustav sa dva tanka, lako moguce da ti izvade dizel iz dizelskog tanka, a da ovo ni ne primjete, nego samo ogladne od mirisa pomfija
To naravno ne znaci da se mozda nesto nije promijenilo u medjuvremenu ili da ne mozes naletiti na nekog tko je ustao na lijevu nogu. Cijela stvar je u sivoj zoni koliko ja to vidim. Da se puno ljudi pocne voziti na to, vec bi se sjecikese u poreznoj sjetile to ili zabraniti ili oderati porez kao sto ga deru plinasima.
A ako pricamo o traktoru koji ne izlazi na cestu, naravno da mozes raditi sto te volja.
Policija ne bu rekla niš, carina je ta koja gleda na kaj se voziš.
nego vidim na pocetku teme da ti je netko nudio ulje prije 3,4 godine, uzimas li to od njega?