• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Vremenske prilike-neprilike

vikendpoljo

Aktivni član
Tu od
2 Tra 2023
Poruka
83
Preko Skupice je bila guzva? Tamo je bome i cesta vrhunska. Jame sa obje strane do koljena, bankine nije bilo niti u najvecoj susi.
I mene zanima kakvo je stanje tuda, možda bi sutra tuda do Karlovca

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,765
o hebem ti sve...di je to? :mad:🤮

EDIT: sad vidim u nicku da piše Nova Gradiška. Jučer je taj kraj pogodilo nevrijeme...

Posljednje uređivanje:

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
U 5 minuta iz suhog dvorišta da više ne možeš ni čizmama. Prije 4 godine je bilo isto ali sam cisternom uspio održavati dvorište suho. Ovo je treći puta da je taj potok prebacio od kad najstariji znaju. Ali ovaj puta najgore u par kuća je ušla voda. Kod mene su bili svi gospodarski objekti pod vodom. Danas cijeli dan čistimo mulj, a biće još par dana.

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,271
A najgore od svega....puse vruć vjetar - fen!!!
Krumpir na vrtu bio zuckast od previse kise evo ga gledam maloprije sprzilo ga cijelog...jerla ce biti za iskopati sva...

Najnoviji postovi

Na vrh