• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Vremenske prilike-neprilike

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,521
Možeš vidjet već danas, sutra ujutro.

Noktom cvijet po pola i Pogledaj tucak.. Ako je crn ili smeđ onda piši kući propalo.

Jer rijetko mraz direktno latice spali. Samo tucak..

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,521
Ja danas 4. Dan za redom idem aminokiseline + smeđe alge.

Kolega što ima 12ha voćnjaka se kune u tu kombinaciju.

Ne može spriječiti, ali sačuva dio. Vidjet ćemo kroz par dana jel se isplatilo toliko truda..

1000026958.jpg

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,030
Javi, znaš da kod mene nema ništa posebno od voćki, zalihe pekmeza i likera imam za 2-3 godine, a što pojedem, pojedem.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,521
Ako vidiš slike marelica i bresaka na forumu onda znaš da je upalilo.

Ako vidiš slike narančastog traktora kako iste čupa lancem onda znaš da nije upalilo 🤣

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,950
ako marelice skviknu, uvijek moreš na njihovo mjesto posadit paradajze... ;)
ustvari i trebalo bi kombinirati te dvije kulture, nek se paradajz penje po marelici onih godina kad ploda nebude...i krastavac!

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,521
Neem ti ne djeluje odmah. On nije insekticid. On ne ubija.

On djeluje na ciklus razmnožavanja. Tako da nema sljedeće generacije. I zato ga je poželjno koristiti preventivno, ne kurativo.

Najnoviji postovi

Na vrh