• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Vremenske prilike-neprilike

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,316
kod mene lijepo namočilo....prvo pljusak sa vjetrom i onda se smirio vjetar i samo kiša padala...sutra i preksutra su još najave za dosta kiše...

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,316
Ja nemam za mjeriti oborine, ali znam.da sam napunio 4 tanka sa nekih 5000l kisnice i po tome znam da je dobro natopilo. 2 tanka punim, a u 2 pretacem...sad nabavio jos jedan,samo ga moram oprat...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,596
Eto, i pri nama je bilo malo (par minuta) tuče, veličine lješnjaka-badema.

Budem pogledal jel ima kakve štete.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,596
... Vidi se tu i tam pokoji udarac, ali prava šteta se bu se vidla za koji dan. Nadam se da ne bu prevelika.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,943
... Vidi se tu i tam pokoji udarac, ali prava šteta se bu se vidla za koji dan. Nadam se da ne bu prevelika.

Aminokiseline biljnog podrijetla + smeđe morske alge + čudomix + kalcij...

Ponovi postupak za 7 dana...

• Like
Reactions: ZJ

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,943
Slikam sutra kad budem ponavljao prskanje.

Paradajz raste. Sav koji je oštećen a nije otkinut dozrijeva i stvorio se kalus preko rana.

Tikvice ne cvjetaju, vjerojatno regeneriraju lisnu masu.

Atlantic giant bundeve koje imaju rane širine i dubine golf loptica rastu ko blesave i rane zarastaju.

Paprika ko paprika. Jadna bila, jadna ostala 😆😆🤣. Ni ne gledam ju.

Krumpir. A valjda raste pod zemljom, gornji dio ko da je u mikseru bio. Ali još se zeleni..

Najnoviji postovi

Na vrh