• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Vremenske prilike-neprilike

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,196
Pozdrav u jutro poslije...
Ovo na krovu sjenice zorno pokazuje koliko ga je jučer palo, u jednom danu:

1000035676.jpg

Trenutno smo s temperaturom ako mob ne laže na +2. Snijeg još gnjavi grmove:

1000035677.jpg
1000035681.jpg

Kroz noć su našu cestu i pločnik očistili:

1000035678.jpg

Nema šale s veljačom 🙃❄️☕️🥃

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,132
Jedna malo neozbiljnija vremenska prognoza ide ovak nekak.

+15 - Grci oblače kapute.
+10 - Havajci pale grijanje.
+5 - Talijanski automobili ne pale, a Rusi zatvaraju krov na kabrioletima.
0 - Voda se smrzava.
-5 - Francuski auti ne pale.
-10 - Mačke se uvlače u krevet.
-15 - Norvežani uskaču u duge hlače.
-20 - Na Aljasci zatvaraju prozore.
-25 - Njemački auti ne pale.
- 30 - Političari pričaju o beskučnicima, a mače iz kreveta traži piđamu.
-35 - Švedski automobili ne pale.
-40 - U evropi staje promet, a Rusi otvaraju sezonu sladoleda.
- 45 - Bijeli medvjedi sele na jug.
.............

A kod nas je suncem započel dan.

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,417
Komšijnica je jutros krenula kositi svoje dvorište taman kad sam bio pri kraju s kafom. Brže bolje sam izvadio kosilicu i trk da joj pomognem na ulici. Podijelili posao, ona traktorčićem ravne dijelove, a ja kanal, svoje dvorište i poslije rubove trimerom. Uzeo duvaljku da počistim za sobom kad pred kraj posla evo pljuska iz vedra neba. Prognoza im je za izlupati lopatom, nigdje nije bilo kiše na vidiku, bitno da se rade modeli za par mjeseci unaprijed, a ne mogu pogoditi ni što će sutra biti.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,644
Nadam se da dotična nije tebe izlupala lopatom dok si joj kosil kanal...

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
2,016
Komšijnica je jutros krenula kositi svoje dvorište taman kad sam bio pri kraju s kafom. Brže bolje sam izvadio kosilicu i trk da joj pomognem na ulici. Podijelili posao, ona traktorčićem ravne dijelove, a ja kanal, svoje dvorište i poslije rubove trimerom. Uzeo duvaljku da počistim za sobom kad pred kraj posla evo pljuska iz vedra neba. Prognoza im je za izlupati lopatom, nigdje nije bilo kiše na vidiku, bitno da se rade modeli za par mjeseci unaprijed, a ne mogu pogoditi ni što će sutra biti.
Bitno je da si ti pomogo komšinici,,,ja to ovako gledam iz tvog posta,,,aaa poslije,,,,eeeto me nezanima,,,(y)

Najnoviji postovi

Na vrh